Що відбувається зараз на місці вибуху в Києві: Нові подробиці про жертв, фото і відео

На місці вибуху в житловій багатоповерхівці в Києві рятувальники призупинили роботу через ризики обвалу. Про це повідомляють в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Станом на ранок 22 червня відзначають, що під завалами можуть бути ще мінімум 2 людини. За ніч працівники не знайшли нових постраждалих.

Нагадаємо, вже відомо про 3 жертви вибуху. Також евакуйовано 23 людини, а 3 мешканців врятували, деблокувавши їх із завалів.

За словами прес-секретаря ДСНС Світлани Водолаги, 45 людей провели цю ніч у санаторії. Їх подальша доля залежатиме від рішення КМДА. Пізно вночі було прийнято рішення під контролем поліції і рятувальників пустити додому переночувати людей, які живуть в сусідньому будинку.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...