Що вона курить? Марченко заявила, що Медведчук вивів через мінне поле вночі тисячі людей (відео)

Дружина затриманого нардепа Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко стверджує, що її чоловіка затримали незаконно, а він - "справжній герой України". За її словами, лідер ОПЗЖ серед ночі вивів "через мінне поле" тисячі людей, передають Патріоти України.

Про це вона заявила у коментарі росЗМІ, у мережі доступні ролики про її спілкування із журналістами в Москві. Нагадаємо, що дружина олігарха-політика, якого підозрюють у держзраді, виїхала з України до початку війни.

Спілкуючись із пропагандистами, Марченко нагадала, скільки військовополонених "урятував Віктор, у прямому значенні цього слова". "Не знаю, чи бачили ви ці кадри, як він ішов через мінне поле. Він сам вів людей через мінне поле, уночі. І цих людей тисячі", – заявила телеведуча. Щоправда, коли здійснив такий подвиг її чоловік-"герой", кого він "рятував" і куди саме виводив, вона не уточнила.

Зверніть увагу: всі відеоматеріали й публікації росЗМІ, як і заяви офіційних осіб країни-агресора РФ, містять брехню, маніпуляції, пропаганду тощо!

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...