Що вони курять? Пропагандисти РФ заявили, що знайшли в Маріуполі "штаб геїв та лесбіянок", який контролювали Байден і Конгрес (відео)

На росТБ видали фейк про "штаб геїв і лесбіянок", який нібито знайшли на території Маріуполя. Пропагандисти стверджують, що його контролювали президент США Джо Байден та американський Конгрес, передають Патріоти України.

Фрагмент сюжету з російського "Першого каналу" опублікував у Telegram радник глави українського МВС Антон Геращенко. Він підкреслив, що "рашисти заговорили ротом покійного клоуна Жириновського".

"Пропагандисти Путіна давно не дивували новою "творчістю". Особливо після "заражених" птахів, які можуть послужити "біологічною зброєю". Але тут трохи напружилися і видали новий "хіт". Увага, не для людей зі слабкими нервами!" – попередив Геращенко.

Так, держтелебачення РФ показало росіянам репортаж нібито із Маріуполя. На кадрах – якісь руїни всередині приміщення, а ведучий каже, мовляв, не може підібрати цензурних слів про "ту шваль, яку знайшли на "Азовсталі".

Його наратив швидко підхопив кореспондент, назвавши це "ударом по незахищеним соціальним верствам – дітям". Він почав розповідати про двоповерховий будинок на вулиці Митрополитській у місті, де вони знайшли "організацію, пов'язану з американцями".

"Коли там ще була Україна і стояли нацбати, там базувалася організація, ну, нетрадиційної орієнтації – геїв, лесбіянок та іншого, що можна ще сюди приписати", – видав пропагандист.

Він стверджував, що вона безпосередньо фінансувалася "американською громадською організацією USA". На будинку вони нібито знайшли табличку з повною вказівкою назви, але її, звичайно, не показали.

"Якщо звернути увагу на історію цієї організації, ми побачимо, що вона перебуває практично під прямим патронажем президента Сполучених Штатів та Конгресу", – стверджував російський журналіст. Зверніть увагу: всі відеоматеріали й публікації росЗМІ, як і заяви офіційних осіб країни-агресора РФ, містять брехню, маніпуляції, пропаганду тощо!

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...