Що вони курять? У Росії чоловік повідомив у поліцію про "синьо-жовтого" голуба, який... скидав міни-пелюстки

У Москві росіянин поскаржився на "українського голуба-диверсанта" у небі над російською столицею. За його словами, птах був забарвлений у синьо-жовті кольори і скинув на землю міну-пелюсток, передають Патріоти України.

До заявника виїхало вбрання, але не психіатрів, а поліцейських. Про це пише один із популярних російських Telegram-каналів.

У паблику з'явилося повідомлення, що московські поліцейські після повідомлення одного з жителів російської столиці шукали в Москві "голублячи в синьо-жовтих кольорах, що скидає міни-пелюстки".

"Першого травня до чергової частини Академічного району столиці звернувся стривожений чоловік. Він розповів, як на власні очі бачив українського голуба-диверсанта. Птах був пофарбований у кольори прапора України і несла у пазурах міну-пелюсток з великою літерою У, яку потім скинула на землю" , – пише паблік.

"Птах-диверсант", мабуть, вийшов з однієї з "американсько-українських лабораторій", які безуспішно шукають російські окупанти на території нашої країни, москвич "помітив" на вулиці Дмитра Ульянова. Туди негайно відправили вбрання поліції.

"Оперативники уважно оглянули територію та не знайшли жодних мін, а всі голуби були звичайного, сіро-патріотичного кольору", - пише Telegram-канал.

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...

"Це буде боляче, але більше не повториться": Експерт заявив, що в Україні необхідно ввести ринкову ціну на електроенергію

понеділок, 6 травень 2024, 10:24

Просто підвищувати тариф на електроенергію в Україні немає сенсу, треба проводити загальну реформу, у рамках якої ввести ринкову ціну на світло. Наразі всі регуляції у сфері енергоринку є "не мудрими і неправильними", вважає директор Центру досліджень ...