"Що ви з ними цяцькаєтеся? Їх гнати треба!": Літня жінка "підірвала" мережу відвертими словами про УПЦ МП (відео)

Українка емоційно підтримала «виселення» Московської церкви з Києво-Печерської лаври, повідомляють Патріоти України.

Жінка переконана: повернути найбільшу християнську святиню українському народові треба було ще на зорі незалежності, натомість українська влада та суспільство десятиліттями закривали очі на те, що центр впливу Москви в Україні набирав потужності.

Жінка нагадала про тисячі кращих синів та доньок України, які полягли, захищаючи рідну землю та свій народ від агресії Росії і заявила, що з тими, хто виправдовує війну, годі вже «цяцькатися». Емоційна промова українки під входом на територію лаври у відповідь на запитання журналіста з'явилася у мережі.

На відео жінка дуже бурхливо реагує на запитання журналіста щодо того, чи підтримує вона виселення з Києво-Печерської лаври представників УПЦ МП після розірвання з цією релігійною організацією договору оренди державної пам'ятки.

«Треба було це ще тридцять років тому це зробили! А не оце зробили з цієї «сушари»! Вони пальці віялом, тварюки!» – заявила жінка.

Коли ж кореспондент поцікавився причинами такої позиції, вона не стримувала гніву. «А тому що я Україну люблю! Зрозуміли? Я її щиро люблю. І за кожного хлопця нашого, що зараз загинув – най би ці к*цапи повиздихали! Скільки наших дітей повбивали, тварюки! І кажуть, що у них якась свята... Вони тут моляться? А там все роблять, щоб ми подохли? То оце тут їх, тварюк, треба тримати? Що ви з ними цяцькаєтеся? Їх гнати треба!» – висловила своє переконання жінка.

Присутні біля Києво-Печерської лаври люди підтримали її вигуками «Правильно!» та оплесками.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...