"Що за жах взагалі? Це ж треба стільки уваги цій недолюдині!": Собчак потрапила в скандал через інтерв'ю зі "скопинським маніяком" (фото, відео)

Російська телеведуча Ксенія Собчак взяла інтерв'ю у "скопинського маніяка" Віктора Мохова, який недавно звільнився з колонії, та потрапила в скандал. Користувачі мережі звинуватили зірку в "хайпі" та "відсутності совісті й моралі", передають Патріоти України.

Відповідний ролик Собчак опублікувала на особистому YouTube-каналі. У ньому Мохов, який відбував покарання за викрадення і насильство над двома неповнолітніми дівчатами, заявив, що йому "по кайфу" бути знаменитим. Він також розкрив деякі подробиці жахливих злочинів.

Ролик Собчак про "скопинського маніяка" викликав бурхливу реакцію мережі. Користувачі обурилися тим, що у насильника беруть інтерв'ю і роблять з нього "суперзіркою".

"Собчак без моралі, без совісті. Така людина повинна бути ізгоєм у суспільстві, а Собчак тягне його на інтерв'ю", "Ну що ж. Ксенія в черговий раз довела, що дна для неї не існує", "Якби Собчак представила на місці цих дівчаток свою доньку, вона б так мило з ним не розмовляла... Що за жах взагалі?", "Це ж треба стільки уваги цій недолюдині! Він же кайфує від цієї уваги! Навіщо ви це робите?" – написали люди.

Також телеведучу запідозрили в тому, що вона заплатила Мохова чималу суму за одкровення. "Мужик зґвалтував двох неповнолітніх, а йому ще й гроші платять. Навіщо? Навіщо ви піарите його?", "Мене вбиває той факт, що маніяк вийшов і всі його завалюють грошима, щоб взяти інтерв'ю", – додали користувачі.

  • Віктора Мохова посадили до в'язниці у 2004-му. У 2000 році він викрав 14-річну Катерину Мартинову і 17-річну Олену Самохіну. Чоловік тримав школярок в бункері, який заздалегідь вирив на своїй ділянці під гаражем, як секс-рабинь протягом 1296 днів. Врятуватися дівчатам вдалося, передавши на волю записку.
  • Мохов вийшов на свободу 3 березня 2021 роки після 17 років ув'язнення. За маніяком встановлять адміністративний нагляд строком на 6 років.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...