Що заважає схуднути: Дієтолог розкрила головні причини

Намір правильно харчуватися і схуднути часто зривається через брак часу і халатність у виборі їжі. Відомий дієтолог Світлана Фус в Instagram назвала причину, а також розповіла, про що важливо пам'ятати під час боротьби за красиву фігуру, повідомляють Патріоти України.

Що заважає правильно харчуватися і худнути

  • Не встигли купити продукти;
  • Не вистачило сил після важкого трудового дня придумати щось корисне;
  • Безліч інших виправдань.

Фус нагадала, що в такі моменти в хід іде їжа, дбайливо залишена в холодильнику. Найчастіше, це те, що можна швидко приготувати: сосиски, пельмені, ковбаса, кетчуп, майонез, консерви. Саме через таку їжі з'являється зайвий жир.

Про що важливо пам'ятати

"Все починається з холодильника: чи буде він помічником на шляху до здорового харчування, в боротьбі за красиву фігуру. Тому важливо пам'ятати, що 80% успіху безпосередньо залежить від харчування", – пояснила дієтолог.

Вона зазначила: купуючи піцу, курку-гриль та іншу важку й некорисну їжу дорогою додому з роботи, доведеться їсти саме це. Причина – найкраща їжа та, що під рукою. Тому потрібно заздалегідь потурбуватися про те, що закупити в холодильник для правильного харчування.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...