Що зазвичай сниться перед смертю: Вчені приголомшили відкриттям

Більше десяти років працівники американського центру паліативної допомоги та догляду в хоспісах у Буффало вивчали сни пацієнтів перед їх відходом у інший світ. Результати виявилися досить цікавими, передають Патріоти України.

Так, люди незадовго до смерті переважно бачать яскраві сновидіння дивного змісту - тунелі з інтенсивним світлом в іншому кінці, давно померлих людей.

У дослідженні взяли участь 10 тис. осіб. У 88% сни повторювалися, один був яскравіше іншого. У 72% сновидінь були присутні родичі, до яких вмираючий відчував симпатію. 59% у снах готували валізи або купували квитки в якусь важливу поїздку.

Тільки 29% бачили також живих близьких, приблизно стільки ж (28%) спостерігали картини з минулого. Вмираючим дітям у снах приходили тварини, яких вони любили.

Яскраві сни починалися приблизно за 10-11 днів до смерті і тривали весь час. У кінці їх частота і емоційне забарвлення лише посилювалися.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...