Щоб було кому воювати? Росіянок запропонували карати за аборти без згоди "батька": РПЦ придумала нову заборону

Російська православна церква (РПЦ) запропонувала карати заміжніх росіянок за аборти, вчинені без згоди чоловіка, передають Патріоти України.

Відповідну ініціативу озвучив голова Патріаршої комісії з питань сім'ї материнства та дитинства Федір Лук'янов російському виданню. Він вважає, що за переривання вагітності без згоди "глави" сімейства варто ввести кримінальну відповідальність.

Лук'янов запропонував, щоб комісія дозволяла росіянкам приймати односторонні рішення про аборти виключно за медичними показаннями. При цьому основним "показанням" буде вважатися загроза життю матері, а не дитини.

Також представник РПЦ рахує правильним ввести кримінальне покарання не тільки за "незаконні" аборти, а й за рекламу переривання вагітності.

Під "незаконними" абортами він згадав як проведення операції без згоди чоловіка, так і порушення "тижня тиші" - часу, який дається вагітній жінці для того, щоб точно вирішити, чи хоче вона позбутися дитини. Лук'янов заявив, що ця норма часто порушується в приватних російських клініках.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...