Щоб було куди тікати в разі війни: Поляки скуповують квартири в Іспанії

Поляки стали втричі більше купляти житло в Іспанії через страх початку бойових дій на території своєї країни. Про це з посиланням на інформацію про угоди з нерухомістю повідомляє The Warsaw, передають Патріоти України.

За даними видання, кількість клієнтів з Польщі, що хочуть придбати житло в Іспанії, збільшилася втричі порівняно з минулим роком. Найбільше нерухомістю цікавляться пенсіонери та все більше молодих людей. Поляки збентежені війною в Україні та можливістю бойових дій в їхній країні.

«Зростання за останні два роки очевидне, але на початку цього року воно посилилося, що, ймовірно, пов'язано з новинами з України. Дедалі частіше з'являється інформація, що війна може прийти до нас. Половина клієнтів зізнається в бесідах з нами, що вони думають про дві речі: як безпечно вкласти гроші та куди тікати в разі війни», – зазначив представник варшавської агенції нерухомості Себастьян Павлак.

Видання пише, що наразі в середньому квартира площею 65 квадратних метрів продається в Іспанії за 160 тис. євро, тобто за метр доведеться сплатити 2,4 тис. євро. При цьому більшість клієнтів розраховують придбати житло за 150 тис. євро.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...