"Щоб не була тягарем!": На Полтавщині мати вбила доньку-інваліда

У Полтавській області в селі Сасинівка Пирятинського району мати вбила свою доньку, а після цього покінчила життя самогубством, повідомляють Патріоти України.

Попередньо встановлено, що 53-річна Ольга Галкіна особисто повісила свою 33-річну дочку, яка була інвалідом з народження. А після вбивства сама повісилася.

Відомо, що жінка залишила передсмертну записку, в якій пояснила, що доньку забирає з собою, щоб та не була ні для кого тягарем.

"Тіла померлих знайшла рідна сестра Ольги, яка також живе у Сасинівці. Увечері у п'ятницю (22 березня), було велике релігійне свято — День Сорока святих, вона прийшла до неї в гості і побачила сестру і племінницю повішеними. Жінка знайшла і передсмертну записку на чотири аркуші. Це ж до якого відчаю була доведена мати, яка повісила рідну дитину і потім сама наклала на себе руки", — розповів сільський голова Віктор Скорик.

Поховали мати з дочкою у неділю, 24 березня. Зараз поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті.

"Кримінальне провадження відкрите за фактом смерті двох людей для того, щоби провести ретельне дослідження обставин самої події. Попередня причина смерті — самогубство, деталі встановлюємо", — повідомив спікер Полтавської обласної поліції Юрій Сулаєв.

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...