Щоб не ганьбили "квітучу наддержаву": На Росії пацієнтам лікарні заборонили фотографувати старі палати і клініку

"Креативом" відзначилися лікарі дитячої лікарні Красноярська...

У Красноярську лікарі дитячої лікарні взяли з місцевої мешканки розписку, що вона не буде фотографувати палати та інші приміщення. У приймальному відділенні її попросили підписати документ заявивши, що в разі відмови не будуть госпіталізувати її дитину, передають Патріоти України.

«Коли у дитини температура 39, яка не збивається, і ти не знаєш, куди бігти - будь-які папірці підпишеш», - заявила вона.
Незважаючи на підписаний папір, відвідувачка зробила кілька фото і опублікувала їх у соцмережах. У своєму Twitter вона повідомила, що зайшла в палату і зрозуміла, чому існує така заборона.

Керівництво лікарні у відповідь на запит радіо «Говорить Москва» зазначило, що подібна заборона діє через федеральний закон, який нібито забороняє робити фотографії палат і внутрішніх приміщень медичних установ. Фото і відео зйомка, на думку представника клініки, порушує права інших пацієнтів на лікарську таємницю.


88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...