"Щоб не ріс без батька": Смертельно хворий росіянин зарізав 13-річного сина (фото)

Мати дитини прийшла з роботи додому і побачила закривавленого чоловіка з ножем. А на ліжку вона знайшла тіло сина.

40-річний житель підмосковного міста Домодєдова Олег Драчев зарізав свого рідного 13-річного сина Іллю, передають Патріоти України.

Драчев був смертельно хворий - нещодавно у нього виявили злоякісну пухлину мозку. Слідчим він заявив, що «не хотів залишати хлопчика без батька», побоюючись, що дружина не зможе його виховати самотужки.

Як повідомляє TVC, вбивство сталося 5 лютого. Мати дитини прийшла з роботи додому і побачила закривавленого чоловіка з ножем. А на ліжку вона знайшла тіло сина з колото-різаними ранами в області грудей. Батько двічі вдарив Іллю ножем, коли хлопчик спав.
Жінка вибігла на вулицю і викликала поліцію. Після того, як Олегу поставили діагноз, у нього проблеми з орієнтацією в просторі, розвинувся психічний розлад. Чоловік втратив роботу і майже весь час сидів удома. Підозрюваного доставили в Домодєдовський психоневрологічний диспансер для обстеження.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...