Щоб не скиглив: Російські окупанти із "Шторм-Z" застрелили пораненого "товариша", який заважав їм криками

Соратник російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) Михайло Полинков розповів, як бійці підрозділу "Шторм-Z" застрелили свого пораненого товариша на полі бою. За його словами, російський солдат заважав іншим своїми криками, тому його застрелили, передають Патріоти України.

Полинков описав цей випадок у своєму Telegram-каналі. Російські військові вкотре демонструють, що не лише залишають своїх поранених на полі бою, прирікаючи їх на вірну смерть, але й іноді навмисно добивають їх.

Окупанти у виправдання заявили, нібито вбили пораненого штурмовика, бо той своїми криками та рухами міг видати їх позицію.

"Я вже не кажу про ті випадки, коли їх загибель була не те щоб марною, а в принципі не потрібною. Як, наприклад, того бійця зі шторму Z, який був поранений і своїми криками і пересуваннями демаскував позицію і його пристрелили… Що казати рідним таких?", – написав Полинков.

Мобільний телефон теж конфіскували: Суд оштрафував жінку на кругленьку суму за "злив" інформації про пересування ТЦК

четвер, 3 жовтень 2024, 19:40

У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за інформування про пересування працівників ТЦК. Про це повідомляє Полтавський ТЦК і СП, посилаючись на рішення суду, передають Патріоти України. Слідство встановило, що мешканка Ніжина, що...

"Несе пряму відповідальність": Легендарний чеський хокеїст заявив, що НХЛ доведеться заплатити Україні мільярди доларів

четвер, 3 жовтень 2024, 19:29

Легендарний чеський хокеїст, дворазовий володар Кубка Стенлі Домінік Гашек розкритикував НХЛ перед стартом нового сезону через позицію ліги щодо російських спортсменів, передають Патріоти України. Гашек заявив, що керівництво НХЛ та власники несуть від...