Щоб не вважав себе "найрозумнішим": Активісти провчили водія маршрутки, що відмовився возити ветерана АТО безкоштовно (фото)

Нацкорпус вважає, що недоречно закривати очі на свавілля водіїв щодо ветеранів та їхніх прав.

Активісти Національного Корпусу у Кропивницькому провчили водія маршрутки, що відмовив у пільговому проїзді ветерану АТО, вони весь день безкоштовно їздили його маршрутом. Про це повідомляє сайт Нацкорпусу, передають Патріоти України.

У середу, 16 вересня, ветерани полку Азов та інших підрозділів підтримали військового, якого водій маршрутки відмовився везти безкоштовно. Тому активісти провели акцію на кінцевій зупинці 113-го маршруту. На місці зібралося близько 18 бійців, аби відстояти право всіх учасників бойових дій на безкоштовний проїзд в громадському транспорті.

Нацкорпус вважає, що недоречно закривати очі на свавілля водіїв щодо ветеранів та їхніх прав. Активісти також пообіцяли взяти на контроль ситуацію з недобросовісними маршрутниками.

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...