Щоб не заважав п'яним розвагам: На Прикарпатті чоловік сильно побив 4-річного хлопчика та намагався викинути у вікно (відео)

Врятувала від ще більших трамв дитину його ж матір, яка приїхала у гості до чоловіка.

На Прикарпатті 59-річний чоловік відгамселив чотирирічного малюка, і начебто намагався викинути його з четвертого поверху, передають Патріоти України з посиланням на "Надзвичайні новини".

Як встановили правоохоронці, чоловік побив дитину, бо та заважала пиятиці з продовженням. Врятувала від ще більших трамв дитину його ж матір, яка приїхала у гості до чоловіка. Разом вони випивали, і жінка навіть залишилася у господаря квартири на ночівлю. Вона ж і викликала поліцію одразу після того, як агресивний чоловік напав на її сина.

Дитину доставили до лікарні. Стан хлопчика шокував навіть досвідчених медиків. Сусіди про чоловіка розповідають лише негативне: часто приводить когось додому, чутно постійні сварки і бійки. За побиття хлопчика йому максимум що загрожує - адміністративний штраф чи виправні роботи. На мати також склали адмінпротокол. У соцслужбах вона на обліку раніше не стояла.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...