"Щоб працювати офіціантом?": Єгорова розпалила дискусію щодо української мови, у мережі виник скандал

Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка відома своїми скандальними висловлюваннями на політичну тематику, вирішила обговорити в мережі закон про українську мову, який нещодавно ухвалили в країні, передають Патріоти України.

Так, вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook відповідний жарт і поцікавилася у шанувальників, що вони думають щодо цього. Знаменитість засипали коментарями.

Так, Єгорова поділилася картинкою, на якій написано: "Мамо, а навіщо мені вчити українську мову?", "Тому що без неї, синку, ти не зможеш працювати офіціантом". Після цього телеведуча запитала у підписників: "А що ви думаєте щодо цього? Збіг?".

У коментарях під постом розгорілася справжня дискусія. Багато користувачів висловили своє невдоволення щодо мовного закону і підтримали Єгорову. Але знайшлися і ті, хто вважає, що так уряд закриває очі на більш важливі проблеми в країні.

"Такими законами вони нас відволікають від нагальних проблем. Ми йдемо туди, не знаю куди. І це гордо називаємо реформами. Ми з урядом живемо в різних вимірах. Ми в Україні, а вони на Марсі. У них все добре", – пишуть люди в коментарях.


У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...