​Щоб створити новорічне лазерне шоу на найвищій будівлі світу, покликали українців (відео)

Українська компанія Magic Innovations створила новорічне LED-шоу на найвищій будівлі світу – вежі Бурдж Халіфа в Дубаї. Про це на своїй сторінці у Facebook інформує Українська громада ОАЕ, зазначають Патріоти України.

Проєкт 8-хвилинного шоу для найбільшого LED-екрану в світі розроблявся майже 2 місяці, вказано в повідомленні. За цей час дизайнери та концепт-художники створили понад 200 унікальних сценок.

«Якщо говорити простіше, глядачі могли побачити відео довжиною 1 кілометр на 828-метровому медіафасаді будівлі», – ідеться у дописі.

Magic Innovations стали першими українцями, які створили контент для Бурдж Халіфа. Як ідеться у повідомленні на Facebook-сторінці компанії, створити новорічне шоу для найбільшого у світі хмарочоса вони поставили за мету шість років тому. Кілька разів подавали заявку на участь, проте перемогли лише тепер.

Вежа Бурдж Халіфа є хмарочосом висотою 828 м в Дубаї (ОАЕ), найвища і найбагатоповерховіша будівля в світі. Її відкрили 4 січня 2010 року.

Будівля славиться своїми традиційними новорічними шоу, які з року в рік стають яскравішими і масштабнішими. Наприклад, лазерне шоу Light Up в новорічну ніч 2018 року встановило світовий рекорд Гіннесса, як «найбільше світлове і музичне шоу на окремій будівлі». Також це була найвища світлова інсталяція в світі і найвища лазерна інсталяція в світі – 828 мм.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...