"Щоб уникнути італійського сценарію": Найближчим часом Кабмін обмежить пересування людей

Максим Степанов. Фото: РБК.

Кабінет міністрів планує обмежити час для перебування людей на вулиці під час карантину. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в етері програми "Право на владу", передають Патріоти України.

"Дійсно, я вважаю, за необхідне, для того, щоб в нас не було італійського або іспанського сценарію, нам потрібно посилити заходи карантину. Іншого шляху просто не існує. В чому будуть полягати ці заходи, які прийняті на уряді і найближчим часом ця постанова уряду буде оприлюднена.

Вони будуть полягати в тому, що буде обмежене пересування людей щодо часу перебування на вулиці. Будуть закриті всі спортивні майданчики, всі сквери. Будуть заборонені всі масові будь-які події.Також це буде стосуватись перебування в засобах індивідуального захисту. Також це буде стосуватись того, що не можна буде пересуватись навіть по двох", - сказав Степанов.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...