Щоб вакцинуватись від коронавірусу, американки вдалися до шахрайства

На переодягнених жінок звернули увагу під час отримання другої дози вакцини.

В окрузі Орандж (штат Флорида, США) 33-річна і 44-річна американки замаскувалися під бабусь, щоб позачергово отримати заповітні вакцини від коронавірусу. Про це повідомляє The Washington Post, передають Патріоти України.

На них звернули увагу під час отримання другої дози. Жінки наділи капелюшки, окуляри і рукавички. Реальний вік жінок правоохоронці дізналися, перевіривши водійські посвідчення. Жінкам поки не пред'явили ніяких звинувачень, але у вакцині їм відмовили. Після інциденту в пункті вакцинації посилили контроль, самі жінки вибачилися за вчинок.

«Це найгарячіший товар, який існує зараз, тому ми повинні бути дуже обережними», - заявив директор Департаменту охорони здоров'я округу Рауль Піно.

Штату виділили 3,4 мільйона доз, вакцинують там поки тільки людей старше 65 років. Всього людям ввели вже понад 2,5 мільйона перших доз.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...