"Щоб військові в труні перевернулись": На Вінниччині школярка оскандалилась через допис в Instagram

У Вінницькій області прощання із загиблим українським військовим перетворилося на скандал. Учениця 9-го класу однієї зі шкіл Гніванської громади оскандалилась, бо гнівно та нецензурно висловилась щодо "живого коридору", який влаштували місцеві жителі, щоб вшанувати загиблого захисника України. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Щоб ваші військові в труні перекинулися. У мене на нових лоферах через (поганий) [нецензурно] коридор підошва луснула", - написала вона.

Цей допис швидко розлетівся у Мережі і дівчині навіть почали погрожувати розправою. Після цього вона почала вибачатися. Слід зазначити, що дівчини закритий акаунт. У профілі вона написала "приношу вибачення, відстаньте".
У Вінницькій області спалахнув скандал після похорону загиблого воїна / скріншот
Що відомо про скандальну школярку

Як повідомляє ТСН, школярку звати Любов. Вона навчається у ліцеї №2 в місті Гнівань. У дівчинки є батько та мати. Але з мамою вона не живе через певні обставини. У міськраді зазначають, що дівчинка місцева і вже давно живе у цій громаді. З нею та її бабусею провели бесіди правоохоронці, шкільний психолог та служба у справах дітей.

"Дівчинка пояснила це тим, що вділа нові лофери, які придбала за свої кошти. І вона була дуже засмучена, що в неї тріснула підошва. Вона в стані таких емоцій викинула таку історію. Вона шкодує дуже про це", - сказала начальниця інформаційного відділу Гніванської міської ради Вікторія Шаргородська.

У міськраді також розповіли, що скандал спалахнув після поховання українського військового Ігоря Олімова, який загинув внаслідок російського обстрілу в районі міста Часів Яр на Донеччині.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...