Щоб вкрасти паспорт: У США росіянка намагалась вбити українку, використавши... чизкейк (фото)

У США судять росіянку Вікторію Насирову, яка намагалась вбити свою косметологиню-українку Ольгу Цвик. Громадянку Росії суд визнав винною, їй загрожує до 25 років позбавлення волі. Про це пише ВВС, передають Патріоти України.

Інцидент стався 2016 року. Тоді росіянка пригостила українку чизкейком з отрутою. Прокурорка округу Квінс Мелінда Кац розповіла, що українка та росіянка мали схожу зовнішність - темне волосся, однаковий колір шкіри та обидві розмовляли російською. А тому Насирова вирішила отруїти потерпілу, щоб вкрасти у неї паспорт громадянки України та видавати себе за Ольгу Цвик.

Для того росіянка пригостила українку шматочком чизкейка з феназипамом (сильний заспокійливий засіб). Після того, як українка знепритомніла, громадянка РФ вкрала її паспорт, дозвіл на роботу в США та 4000 доларів. Також Насирова розкидала таблетки, перевдягнула потерпілу в мереживну білизну, намагаючись імітувати самогубство.

Проте Ольга Цвик вижила та розповіла, що сталось.9 лютого 2023 року Насирову визнали винною у замаху на вбивство, напад і незаконне утримання. У березні суд ухвалить росіянці вирок.

Зазначимо, що Насирову також підозрюють у вбивстві та пограбуванні своєї сусідки по кімнаті, що сталось у Росії 2014 року. Також вона обкрадала чоловіків, з якими знайомилась в Інтернеті. За даними ЗМІ, росіянка практикувала БДСМ.


Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...