Щоб викласти у соцмережу: Мати знімала на відео, як батько душить дитину

У Польщі, в Сілезькому воєводстві, висунули обвинувачення подружжю через жорстоке поводження з дитиною. Про це пише inpoland, передають Патріоти України.

Шокуюче відео з’явилося кілька днів тому в соцмережах. Жінка зафільмувала, батько душить сина. Вона не реагувала на крики дитини про допомогу і навіть сказала, що “можливо, нарешті настане спокій”. Процес знущання над дитиною батьки виклали у своєму профілі в TikTok.

Правоохоронці затримали батьків, а хлопчика відразу передали під опіку в прийомну родину.

Вони також здійснили обшук у квартирі родини, вилучили всю комп’ютерну техніку, смартфони та інші носії інформації. Наразі поліція встановлює, чи були випадки насильства над дитиною в родині раніше.

Подружжю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 6 місяців до 8 років. Рішенням прокурора обох помістили під нагляд поліції, їм також заборонено публікувати будь-який контент у соцмережах.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...