"Щоб випити гарного вина, не потрібен привід": У світі підняли келих за нову колекцію українських вин

Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я.

Слідуючи кращим європейським традиціям, винороби Villa Krim створили нову колекцію вин Appetite Collection, передають Патріоти України з посиланням на УП.Життя.

7 чудових композицій, кожна з яких на всім зрозумілій візуальній мові демонструє, з якою стравою найкраще сполучати дане вино.

З огляду на те, що вихід нової колекції збігся із малоприємними світовими подіями, влаштувати традиційну відкриту дегустацію було складно, але в Villa Krim знайшли інший вихід, відправивши новинку знайомим сомельє в різні куточки планети, щоб зібрати їх відгуки, а разом із тим підняти келих за вихід Appetite Collection.

І ось кілька найяскравіших рецензій про новинку:

  • Англія, Ліверпуль

5/04/2020 "Тут повинна була б бути рецензія про прекрасне вино Villa Krim із нової Appetite Collection, але вона буде завтра, тому що все, що я можу сказати після дегустації сьогодні: "thgksf khfiszbv datyaolhdgl jdvbs aswe dvnsj".

6/04/2020 "Чесно кажучи, я був упевнений, що сяду за рецензію не раніше обіду, адже, почавши вчора дегустацію вин з нової колекції Villa Krim, і, не зумівши зупинитися навіть на 6 келиху, прогнози на мій сьогоднішній ранок були не втішними, але хвала славним виноробам і англійському повітрю - зараз 9 ранку і навіть тіні похмілля не помітно сьогодні на моєму обличчі і самопочутті.

Крім того, так як я справжній англійський зануда і дуже люблю ретельно вивчати все нове для себе, я завантажив програму по QR коду зазначеному на пляшці і з задоволенням зіграв у гру з вашим віртуальним сомельє - це було дуже кумедно.

А враховуючи, що він детально розповів, чому вино Beef Steak з Appetite Collection прекрасно доповнить страви з м'яса, я вирішив дослухатися поради і поєднував його з яловичиною Веллінгтон, і повинен сказати - це було чудово!

Дотримуючись вашого прохання, я піднімаю келих за появу цього вина, адже привід дійсно гідний!

З найкращими побажаннями, Олівер Ламберт".

  • Франція, Марсель

О, як це було жорстоко, надіслати мені це вино, знаючи, що я не зможу придбати його у Франції знову.

Що ж, на вашу жорстокість я відповім не менш безжальною рецензією на це вино! Вино Fish Club з Appetite Collection Villa Krim - це не Сотерн, вражений благородною пліснявою, і не П'ємонт з їх знаменитим впізнаваним регіоном, Appetite Collection - це вино, геніальне в своїй простоті і від того воно зачаровує і обеззброює з першого ковтка.

Це вино я б тримав завжди під рукою, щоб доповнити свій обід або вечерю, а якщо мова про суботу, то і сніданок, чорт забирай! До речі, я скористався підказкою і відкрив пляшку Fish Club якраз тоді, коли моя люба дружина приготувала форель.

Поєднання дійсно дуже вдале: легкі цитрусові нотки незрівнянно заграють з рибою, а шовковисто-вершковий смак гармонійно доповнює її ніжну текстуру - це 100% потрапляння в ціль.

Думаю, така проста підказка дуже полегшить вибір людям, які не надто обізнані в сортах винограду і регіонах та звикли покладатися на інтуїцію.

Я завжди кажу своїй дружині: "Слідуй інструкції і все буде чудово", а що може бути простіше, коли інструкція настільки проста проста! Ви просили підняти келих за вихід нової колекції, і я із задоволенням вип'ю це славне вино за те, щоб небо скоріше відкрили і я зміг прилетіти в Україну за ще однією пляшкою. Ваш друг, Анрі Ферет".

  • Португалія, Порту

"До мого списку" Найбільше в світі я люблю ... " додався пункт!

Вино Don Dessert Appetite Collection впевнено зайняло своє місце між Ліонелем Мессі і персиками. А ще, як і зі справжнім коханням, знайти пояснення цьому важко, але я все ж спробую.

Вино Don Dessert, як старий друг, якого ти знаєш дуже добре: він навряд чи тебе здивує, але точно не розчарує.

Дивно, як по-різному, але кожен раз вдало розкривається смак цього вина, в залежності від поєднання з різними десертами.

Таке освіжаюче і легке, ледь вловиме після "брюссельських" пончиків, і таке приємно-солодке з виразним ягідним ароматом в компанії Semifrio.

Ми з друзями з задоволенням підняли келихи за нову колекцію вин Villa Krim, бажаємо підкорити ще більше сердець, адже в Порту шанувальники вже є! Хохо Габріелла Алмейда "

Найближчим часом Appetite Collection від Villa Krim стане вже доступна в магазинах по всій Україні і оцінити новинку, приєднавшись до міжнародного застілля, можна самостійно! Насолоджуйтесь!

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...