Щоб запобігти іншим інфекціям: До обсервації в Нових Санжарах заборонили передавати продукти

Дозволено передавати до обсервації лише засоби індивідуальної гігієни, антисептичні засоби та промислову продукцію.

МОЗ заборонило передавати продукти до обсервації у Нових Санжарах, де перебувають на карантині евакуйовані з Китаю громадяни. Розповів про це заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко під час брифінгу, повідомляють Патріоти України.

"Рішенням нашим ми чітко заборонили постачання будь-якої їжі до обсерватора. Бо в нас обсервація стосовно гострої респіраторної вірусної інфекції, ми не хочемо, щоб у нас були ще обсервації щодо діарейних захворювань", – сказав він.

За словами Ляшка, харчоблок у медцентрі вже запустили, тож їжу там готують на місці. Зокрема, забезпечують і дієтичний стіл для іноземної громадянки, яка зверталася за допомогою до лікарів через загострення хвороби шлунково-кишкового тракту. Дозволено передавати до обсервації лише засоби індивідуальної гігієни, антисептичні засоби та промислову продукцію.

Джерело: Укрінформ

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...