Щоб збільшити народжуваність? В Одесі заборонили продаж презервативів на час локдауну

В Україні з 8 січня почав діяти локдаун. Однак окремі заборони Кабміну викликали неабияке обурення серед українців. Це й не дивно, адже на понад 2 тижні в Україні не можна буде придбати жіночі колготки, шкарпетки та інші не менш важливі товари. Чи не найбільше обурюються одесити, адже там заборонили продаж презервативів. Фотодоказ цього опублікували у телеграм-каналі "Думская", передають Патріоти України.

Розлючені мешканці Одеси публікують у соцмережах фото прилавків "на карантині". На одному з фото видно, як цілу полицю з презервативами обклеїли стрічкою. Також під заборону потрапили й інші "особливо небезпечні товари", серед них:

  • жіночі колготки;
  • шкарпетки;
  • лампочки;
  • освіжувачі повітря;
  • засоби для догляду за взуттям.



Реакція українців

Користувачі у соцмережах не втрачають свого оптимізму та припускають, що у такий спосіб Кабмін "рятує людей від шкарпеток". Та, можливо, намагається збільшити народжуваність серед українців, заборонивши продаж презервативів.

Однак були й ті, хто схвально оцінив заборону "небезпечних колготок". На їхню думку, чим менший асортимент у магазині, тим менші черги.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...