"Щоб знала, як рот відкривати!": У Києві підлітки по-звірячому побили школярку (відео)

У Києві в дворі неподалік від людного перехрестя між магазинами і гаражами на Борщагівці двоє школярок побили молодшу ученицю: почалося все з ляпаса і звинувачень у поширенні чуток, далі в хід пішли сильніші удари. Водночас ще одна знімала все на телефон, передають Патріоти України.

Відео такої дівочої розправи миттю розлетілася в соцмережах із підписом "Суворі підлітки зі столичної Борщагівки". Як йдеться в сюжеті ТСН, постраждалою виявилася 9-класниця Настя, яка через таку популярність тепер ще дужче боїться йти до школи (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Зазначається, що в школі про відео уже знають, проте коментувати не хочуть, запевняючи, правда, що без реакції учнівський конфлікт не залишать. За словами самої Насті, це трапилося декілька днів тому, проте розголосу ситуація отримала, коли ролик потрапив у мережу. Його переглянули тисячі користувачів, і більшість із них дівочу жорстокість ганьблять.

Батьки дівчини звернулися до поліції. Вони стверджують, мовляв, до цього сподівалися, що конфлікт був несерйозним. А в школі таку пильну увагу до доньки проявляли через те, що вона новенька.

Водночас наголошується, що одна з нападниць Неля зростає без матері, а за опікуна у неї старша сестра. Та по телефону визнала, що не знає, як впоратися із неслухняним підлітком, але запевнила: виховну бесіду з нею проведе.

Зі свого боку експерти ЮНІСЕФ, які впроваджують у школах схеми реагування на булінг, стверджують: помилка дорослих часто в тому, що вони пропускають перші ознаки конфлікту. У поліції ж пообіцяли прокоментувати інцидент після попереднього розслідування. А ось постраждала Настя просто радіє тому, що в школі зараз карантин і зізнається, що поки повертатися на уроки боїться.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...