Щоб зрозуміли, що таке справжня праця: У Білорусі футболістів "Руху" за серію поразок відправили... у колгосп

Спортивний директор брестського "Руху" Сергій Присяжнюк розказав, як його команда поїхала в колгосп після серії невдалих результатів на початку нового сезону чемпіонату Білорусі, передають Патріоти України.

"Так, це правда. Ми поїхали в колгосп. Попрацювали трохи, подихали повітрям. Такий своєрідний тімбілдінг. Це було командне рішення. Хлопці підтримали. Хтось до церкви їздить, свічки ставить, а ми вирішили в колгосп. Ніхто з футболістів не був проти. Легіонери поставилися нормально. Вони ж частина команди. З ким вдалося домовитися – туди й поїхали. Поле готувалося під якийсь засів, ось і все", – прокоментував футбольний функціонер.

На додачу Присяжнюк повідомив, що "Рух" і в церкву командою їздив і проводив різного роду компанійські зустрічі. "Тепер спробували колгосп. Якщо виграли, значить, все пішло на користь", – вважає спортивний директор.

Після візиту до колгоспу "Рух" мінімально здолав "Іслоч" з рахунком 1:0 і закріпився на 6-му місці в турнірній таблиці. Лідирує "Шахтар" із Солігорська, тренером якого є відомий український фахівець Роман Григорчук.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...