Щоправда вийде дещо дорого: "Укрпошта" запропонувала альтернативу Telegram

25 серпня генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський у Telegram закликав українців відправляти телеграми через імовірні збої в роботі месенджера Telegram, передають Патріоти України.

"У зв'язку з можливими збоями в роботі Telegram-каналів і з метою забезпечення якісного інформування населення щодо подій АТ "Укрпошта" поновлює приймання та пересилання телеграм. Вартість одного слова українською чи англійською мовами складає 1 грн", – написав він.

Смілянський підкреслив, що телеграми російською мовою не прийматимуть для надсилання згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони. "Телеграми доставляються кожен день із 9.00 до 18.00 без вихідних і перерви на обід", – зазначив гендиректор "Укрпошти".

Він показав телеграму, адресат якої – гендиректор Telegram Павло Дуров, що перебуває зараз у Парижі під арештом.


Скільки триватимуть відключення світла взимку: Озвучено найкраший і найгірший сценарії

вівторок, 27 серпень 2024, 6:00

Якщо температура повітря в Україні взимку знизиться до -10 °C, відключення світла можуть тривати до 8 годин на добу. Про це повідомив член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк, передають Патріоти Ук...

Зараз йому має бути 70 років: "Куленепробивний" крокодил з'їв сотні людей (фото)

понеділок, 26 серпень 2024, 23:00

Мешканці берегів озера Танганікія в Бурунді десятиліттями живуть у страху — їх роками тероризує крокодил-вбивця. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Коли в 70-х роках на береги озера почали виносити випотрошені трупи і відрубані ноги, с...