Щорічний фестиваль Harbin Ice and Snow World: На півночі Китаю створили дивовижне крижане місто (фото, відео)

У місті Харбін, де зимові морози сталі та потужні, відкрився знаменитий щорічний фестиваль Harbin Ice and Snow World, котрий з кожним роком збільшує масштаби своїх композицій

Цьогоріч сніговий парк-місто має площу 820 000 квадратних метрів. Площа ж ландшафтної забудови – 400 000 квадратних метрів, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, що взимку до Харбіну зазвичай з'їжджаються гості з усього Китаю. Фестиваль особливо люблять ті, хто живе у районах, де снігу практично не буває.

Цьогоріч, з огляду на пандемію, організатори запровадили обмеження на кількість відвідувачів, тож квитки радять брати заздалегідь.

Тема нинішнього фестивалю – зимова Олімпіада, що стартує у Пекіні в лютому 2022 року.

На майданчику розташовані десятки інсталяцій. За словами організаторів, цим було залучено "300 мільйонів осіб до занять льодовими та сніговими видами спорту".

Вдень снігові та льодові фігури красиво виблискують під променями сонця, увечері ж – сяють штучним підсвічуванням з різноколірними вогнями.

Фото: hrbicesnow.com

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...