Щороку відпочивали на Корфу: У Греції загинули дві українські туристки

На острові Корфу рятувальники виявили в морі тіла жінки та ее дочки, які, за попередніми даними, були українськими туристками. Про це повідомив суспільний мовник ERT, передають Патріоти України.

Для витягнення тіл жінок на острові Корфу була організована спільна операція берегової охорони та пожежної бригади. Загиблі, матір і дочка, були українками віком 52 і 32 роки відповідно, і їх знайшли в районі міста Сідарі.

Вони відпочивали в прибережній зоні "Апотріпіті" і вирішили піти купатися, попри несприятливі погодні умови, зокрема штормовий вітер з півночі. Жінок вдалося ідентифікувати за браслетом на зап'ясті. Вони зупинялися в готелі на Каналі кохання, і, за словами працівників готелю, ця родина була постійними відвідувачами — вони щороку приїжджали на відпочинок до Корфу.

Українських водіїв міжнародних перевезень зобов’язали отримати спеціальний код: Що варто знати

вівторок, 1 жовтень 2024, 18:24

Українські водії, які виконують міжнародні перевезення, обов’язково повинні отримати сертифікацію за європейським стандартом "Код 95" до серпня наступного року. Ця вимога закладена в оновлену процедуру ліцензування перевізників, що була затверджена влі...

Нові виплати, ціни і не тільки: Як зміни чекають на українців у жовтні

вівторок, 1 жовтень 2024, 17:52

Другий місяць осені буде досить багатим на зміни, зокрема, деякі з українців отримають збільшення мінімальної допомоги з безробіття, а також пенсій. Також у жовтні українці, які долучились до програми Національний кешбек, зможуть отримати перші кошти з...