Щось готується? Росія розгорнула на Донбасі новітній розвідкомплекс

На околиці окупованого Первомайська (Луганщина) зафіксували сучасну російську переносну станцію наземної розвідки (ПСНР-9 "Кредо-М1"). Про це йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, повідомляють Патріоти України.

"6 червня Місія зафіксувала 1 переносну станцію наземної розвідки (ПСНР-9 "Кредо-М1") на західній околиці н. п. Первомайськ (58 км на захід від Луганська)", — йдеться у повідомленні.

Постійне представництво України при міжнародній організації у Відні вже виступило із засудженням чергового факту поставки Росією сучасної зброї на окуповані території Донбасу.

Головна перевага "Кредо-М1" — повна цифрова обробка сигналів, що керується комп'ютером, який розмірами нагадує компактний ноутбук. Ця станція здатна виявляти не менше 10 рухомих цілей на тлі віддзеркалень від місцевих предметів і автоматично вимірювати їхні координати. Вона забезпечує побудову траєкторій руху виявлених цілей.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...