"Щось котів більше, ніж туристів": Опубліковано фото кримських пляжів

Туристичний сезон у окупованому Криму традиційно зривається вже вкотре.

В окупованому Росією Криму зривається туристичний сезон, практично немає відпочивальників на популярних курортах.Про це в Twitter повідомляє користувач RoksolanaToday&Крим25%, опублікувавши фото порожніх пляжів із Ялти, передають Патріоти України.

"Ялта. "Пляж біля Леванту з якої причини закритий?" – запитують туристи. "А за такою! Лазять тут всякі!" – йдеться в повідомленні.

Ще опубліковані фото з порожніх пляжів у населених пунктах Мисове і Щолкіне.

"Щось котів більше, ніж туристів", "Це ж навала щурів на півострові", – писали в коментарях під постом.


Також повідомляється, що нині на анексованому півострові в робочому стані – 30-35% веб-камер, порівняно з їхньою кількістю до окупації.


Ялта






Порожні пляжі в Криму



У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...