Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України.

"Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровському районі між неповнолітніми дівчатами виник конфлікт. Під час цього, за попередньою інформацією, 14-річна дівчина здійснила декілька пострілів з предмету, схожого на пістолет, в бік знайомої. У результаті 17-річна дівчина отримала травми", - уточнили правоохоронці.

На місці події працювала слідчі. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частини 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

четвер, 16 травень 2024, 12:29

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На ...

Більшого поєдинку в боксерському житті вже не буде: Усик розповів, чи завершить кар'єру після об'єднавчого бою з Ф'юрі

четвер, 16 травень 2024, 11:43

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик заявив, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом. За словами українця, незалежно від результату бою з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, він збир...