Щось неймовірне! Трюк японки з яблуком підірвав мережу (відео)

У мережі з'явилося відео, на якому дівчина без зайвих зусиль голими руками розділила яблуко на дві рівні частини. Запис у Twitter з відеороликом набрав майже 170 тисяч лайків і понад 40 тисяч ретвітів, передають Патріоти України.

На ньому дівчина тримає яблуко, на яке натискає двома долонями протягом 10 секунд. Плід поступово розділяється на дві частини. Наприкінці вона демонструє, як успішно поділила фрукт навпіл. "Приголомшливо! Люблю таке з'єднання сили розуму і фізичної сили", – написав один із користувачів.

У коментарях японці розповіли, що були здивовані, дізнавшись, що яблуко можна вручну поділити на половинки. Деякі юзери спробували повторити трюк, але жодному це не вдалося. Один із них показав свій результат у коментарях до посту.

Пізніше авторка оригінального відео поділилася радістю від того, що багатьом сподобався її ролик. За її словами, від ранку її телефон розривався від повідомлень. Вона наголосила, що після зйомки з'їла поділене яблуко. Дівчина також жартома додала, що вважає себе "горилою" через таку фізичну силу.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...