Щось пішло не так: Під Херсоном батьки побили заступника директора ліцею прямо на зборах. Вона втратила свідомість

У Херсонській області батьки накинулися на заступника директора ліцею в селі Благодатне, що в Білозерському районі, прямо під час батьківських зборів. І хоча інцидент у навчальному закладі намагаються всіляко зам'яти, поліція почала розслідування. Про це повідомляє місцеве ЗМІ "Херсонці", передають Патріоти України.

Інцидент трапився на зустрічі з батьками перед початком нового навчального року, 31 серпня. Повідомляється, що від удару в голову жінка знепритомніла, після чого довелося викликати "швидку" допомогу. Незважаючи на всю скандальність ситуації, директор Благодатненського ліцею Галина Болокан коментувати НП відмовилася, заявивши, що це їхня "внутрішня справа".

Проте правоохоронці почали розслідування інциденту. Адже напад на вчителя - це все ж кримінальний злочин. У поліції заяву постраждалої заступника директора зареєстрували, ведеться розслідування за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень (стаття 125 Кримінального кодексу України). "Встановлюються обставини злочину, ведеться опитування свідків", - розповіли в місцевому управлінні поліції.

В 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...