Щось пішло зовсім не так: Кондитера в Єгипті заарештували за непристойні кекси (фото)

Поліція Єгипту затримала дівчину-кондитера за те, що вона приготувала кекси з прикрасою у вигляді пенісів. Як пише The Guardian, десерт був приготований на замовлення з нагоди вечірки на честь дня народження. Гості вечірки поділилися в соцмережах фотографіями кексів і тегнули на них кондитера. Таким чином поліція вирахувала дівчину, після чого її заарештували, передають Патріоти України.

На допиті дівчина почала плакати, після чого розповіла, що організатори вечірки самі попросили її приготувати такий незвичайний десерт. Після допиту кондитера звільнили під заставу в розмірі 5 тисяч єгипетських фунтів (близько 320 доларів).

Інцидент привернув велику увагу місцевих ЗМІ. Преса вже випустила купу статей і сюжетів на цю тему, назвавши випічку "аморальною".

"З одного боку це, звичайно, повний абсурд, що кекси з геніталіямі обговорюються на рівні прокурорів, поліцейських, влади і державних ЗМІ. З іншого боку – мова йде не про заборону сексуальності. Маються на увазі обмеження сексуальності, яка знаходиться поза контролем чоловіків", – заявив представник Інституту близькосхідної політики Тімоті Калдас.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...