Щури готуються до втечі? У топ-"чиновника" бойовиків "ДНР" знайшли розкішне житло в Росії (фото)

Після отримання російського паспорта, "міністр охорони здоров'я" так званої ДНР Олександр Опріщенко придбав нові апартаменти в Ростові-на-Дону. Про це пише Realist.online, передають Патріоти України.

Опріщенко купив квартиру в одній з "елітних новобудов" Ростова за 55 тисяч доларів. Також став відомий номер ІПН Опріщенка, за яким і знайшли його номер російського паспорта в податковій базі - №6020942308, і в результаті з'ясувалося, що саме він купив квартиру.

Жителі окупованих територій Донецької області висловили великі сумніви, що Опріщенко міг купити квартиру на свою зарплату. Крім того їх зачепило те, що "чиновники" ДНР купують житло не в Донецьку, а в Росії.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...