Щури розміром з собаку: Навколо київського супермаркету розгорівся скандал (відео)

У Києві в одному з супермаркетів відвідувачі скаржаться на пацюків, які бігають не лише по підлозі, але і лазять по стелажах і полицях з продуктами, передають Патріоти України.

Журналіст Антон Страшко зіткнувся з гризуном у мережі магазинів сімейної покупки "Фуршет" на столичній Троєщині та написав обурений пост у своєму Facebook 23 жовтня.

Також він зняв "мишачі перегони" на відео. Ввечері в супермаркеті чоловік помітив досить великого щура, який бігав від одного ряду до іншого.

"Збив його трохи з маршруту, але він не розгубився і побіг в алкогольний відділ", - розповів відвідувач. Після цього гризун кинувся у коробку з печивом.

"Працівники сказали, що у них живе не щур, а ціла родина - більше 5. Взагалі контактний ЗОО-Фуршет на районі", - йдеться у публікації.

Користувачі мережі в коментарях зазначають, що днями в "Фуршеті" по вулиці Райдужна помітили щурів "розміром з невелику собаку". З цього приводу відвідувачі поскаржилися адміністрації супермаркету, на що отримали запевнення, питання передано керівництву, і про вирішення проблеми повідомлять пізніше.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...