"Щиро дякую! Бажаю удачі, миру і любові!": Меладзе виступив на Atlas Weekend і звернувся до слухачів українською

Валерій Меладзе, який нещодавно назвав Олю Полякову " фріком у купальнику", прилетів до Києва і заспівав на сцені фестивалю Atlas Weekend. Про це повідомляє Telegram-канал "Культурна Пральня", передають Патріоти України.

Виконавець на сцені заспівав такі композиції: "Иностранец", "100 шагов назад", "Красиво", "Сэра", "Самба белого мотылька" та інші. Наприкінці виступу музикант подякував публіці за теплий прийом і вельми несподівано перейшов на українську мову. Правда, сказав він українською всього одну фразу.

"Щиро дякую! Спасибі величезне! Спасибі від щирого серця. Це просто якась фантастика, стільки прекрасних, красивих глядачів. Бажаємо міцного здоров'я вам і вашим близьким. Бажаємо удачі, миру, любові і всього найкращого і доброго, друзі. Світлого майбутнього. Щоб ми з вами ще не раз зустрілися. Спасибі", - сказав Меладзе.

Скандал Меладзе і Полякової

Нагадаємо, що нещодавно у Меладзе й української співачки Олі Полякової сталися сутички. Валерій Меладзе прокоментував секс-скандал, пов'язаний з його братом Костянтином, коли Оля Полякова, Ані Лорак та інші співачки заявили, що він їх домагався. Російський співак зазначив, що Костянтин нікому не робив непристойних пропозицій і назвав Полякову "фріком" і порівняв її з Сергієм Звєрєвим. Після цього Оля відповіла йому і сказала, що вони з братом намагаються всидіти на двох стільцях, гастролюючи в Росії і Україні і нічого не кажучи про війну на Донбасі та анексію Криму.


Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...