"Шедевр за мотивами Бенксі": Міністр Малюська намалював графіті на стінах в’язниці, щоб продати її (фото)

Міністр юстиції Денис Малюська вирішив спробувати себе в ролі британського вуличного художника Бенксі і розмалював стіну українського виправного центру, який виставили на продаж. Він записав відео у Facebook і розповів про Редінгську в’язницю у Великій Британії, яку спробували продати в 2019 році, однак не змогли. А в березні 2021-го на ній з’явився малюнок відомого вуличного художника Бенксі — він намалював в’язня, який намагається втекти. Імовірно, це була алюзія на Оскара Уайльда, який сидів в Редінгській в’язниці з 1895 по 1897 рік, зазначають Патріоти України.

Малюська вирішив повторити це графіті на стінах Ірпінського виправного центру (№ 132) у Київській області. Раніше його не змогли продати на аукціоні і зменшили ціну з 220 млн грн до 110 млн грн.

«Я далеко не Бенксі, малював востаннє у школі, але я спробую зробити щось подібне й у нашій в’язниці, яку ми також виставили на продаж», — сказав міністр юстиції.

Зрештою графіті вийшло не зовсім як у британського вуличного художника, але результатом він залишився задоволений. «Тепер той, хто купить в‘язницю за трохи більше як 110 млн. гривень, окрім 8 гектарів землі за три хвилини від Київської окружної (+ підведені усі мережі), отримає ще й бонус: видатний шедевр мистецтва за мотивами твору самого Бенксі», — додав Малюська.


Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...