Шейніс Паласіос намагалася приховати свої погляди: Нова "Міс Всесвіт 2023" вляпалася в гучний політичний скандал

Шейніс Паласіос

Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт 2023" Шейніс Паласіос з Нікарагуа потрапила в гучний політичний скандал. На батьківщині спливли неугодні владі моменти з минулого красуні.

Видання ABC News пише, що опозиція Нікарагуа використовувала біографію дівчини, щоб організувати протести проти президента країни Даніеля Ортеги.

Відзначається, що Паласіос в 2018 році брала участь в протестах, які були викликані невдоволенням людей реформами, цензурою та іншими діями влади. Мітинги тоді тривали кілька місяців, в ході них загинули, щонайменше, 318 осіб. Учасники акцій не змогли досягти своєї мети – Даніель Ортега залишився при владі.

Паласіос тоді активно брала участь у мітингах і підтримувала протестувальників у соціальних мережах. На сьогоднішній день вся інформація про події тих днів видалена зі сторінок красуні.

Після перемоги дівчини на конкурсі "Міс Всесвіт 2023" багато жителів Нікарагуа вийшли на вулиці з синьо-білими прапорами, що натякають на опозицію, що не сподобалося владі.

На конкурсі Паласіос говорила, що прагне допомагати зміцнювати психічне здоров'я, адже сама пережила тривожні напади, а також має намір боротися за гендерну рівність.

Міс Всесвіт 2023 - хто переміг

У ніч на 19 листопада відбувся фінал конкурс "Міс Всесвіт-2023". Перемогу здобула 23-річна Шейнніс Паласіос з Нікарагуа.

При цьому місце першої віце-міс віддали представниці з Таїланду, друге - Австралії, а на четвертому і п'ятому - Пуерто-Ріко та Колумбія.

Водночас конкурсантка від України Ангеліна Усанова не увійшла навіть до топ-20.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...