Шейніс Паласіос намагалася приховати свої погляди: Нова "Міс Всесвіт 2023" вляпалася в гучний політичний скандал

Шейніс Паласіос

Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт 2023" Шейніс Паласіос з Нікарагуа потрапила в гучний політичний скандал. На батьківщині спливли неугодні владі моменти з минулого красуні.

Видання ABC News пише, що опозиція Нікарагуа використовувала біографію дівчини, щоб організувати протести проти президента країни Даніеля Ортеги.

Відзначається, що Паласіос в 2018 році брала участь в протестах, які були викликані невдоволенням людей реформами, цензурою та іншими діями влади. Мітинги тоді тривали кілька місяців, в ході них загинули, щонайменше, 318 осіб. Учасники акцій не змогли досягти своєї мети – Даніель Ортега залишився при владі.

Паласіос тоді активно брала участь у мітингах і підтримувала протестувальників у соціальних мережах. На сьогоднішній день вся інформація про події тих днів видалена зі сторінок красуні.

Після перемоги дівчини на конкурсі "Міс Всесвіт 2023" багато жителів Нікарагуа вийшли на вулиці з синьо-білими прапорами, що натякають на опозицію, що не сподобалося владі.

На конкурсі Паласіос говорила, що прагне допомагати зміцнювати психічне здоров'я, адже сама пережила тривожні напади, а також має намір боротися за гендерну рівність.

Міс Всесвіт 2023 - хто переміг

У ніч на 19 листопада відбувся фінал конкурс "Міс Всесвіт-2023". Перемогу здобула 23-річна Шейнніс Паласіос з Нікарагуа.

При цьому місце першої віце-міс віддали представниці з Таїланду, друге - Австралії, а на четвертому і п'ятому - Пуерто-Ріко та Колумбія.

Водночас конкурсантка від України Ангеліна Усанова не увійшла навіть до топ-20.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...