"Шерлок Холмс" у небезпеці: У будинок актора Камбербетча увірвався колишній шеф-кухар із ножем

В будинок британського актора Бенедикта Камбербетча увірвався невідомий чоловік. Він з ножем у руках погрожував зірковому сімейству, передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Mail, у цей момент актор перебував вдома з дружиною і трьома дітьми. Вони дуже злякалися, коли побачили непроханого гостя, проте, на щастя, Бенедикт вчасно зреагував і викликав поліцію.

Джерело видання розповіло, що зловмисник зник з місця злочину. Пізніше співробітникам поліції все ж вдалося встановити його особу. Ним виявився колишній шеф-кухар одного з готелів Джек Бісселл.

Як зловмисник увірвався в будинок Камбербетча

Чоловік проліз через залізні ворота, а потім зірвав домофон на стіні особняка. На щастя, на домофоні залишилися його відбитки пальців, за якими поліція його і вирахувала.

Бісселла затримали. Більше того, вже відбувся суд. Чоловікові заборонили три роки наближатися до будинку Камбербетча і до його сім'ї. Також він заплатив штраф у розмірі 250 фунтів. Зазначається, що проблеми з законом у Бісселла були і раніше.

Чим відомий Бенедикт Камбербетч

Камбербетч здобув популярність завдяки ролі Шерлока Холмса в серіалі BBC "Шерлок". Також він знімався в таких картинах як "П'ята влада", "Доктор Стрендж", "Гра в імітацію", "Влада пса" і інших.

Останні дві ролі принесли акторові номінації на премії "Оскар", BAFTA, "Золотий глобус" і нагороду Американської Гільдії кіноакторів в категорії "Найкращий актор".

2 березня 2022 року, на церемонії вручення зірки на "Алеї слави" в Голлівуді, виступив проти російсько-української війни.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...