"Думав, що ви будете виглядати краще": Шерон Стоун розповіла, як їй без дозволу збільшили груди

У 2001 році Шерон Стоун видалили доброякісні пухлини молочних залоз, після чого актрисі довелося зробити реконструктивну операцію. Після процедури актриса виявила, що хірург без дозволу поставив їй імплантати більшого розміру, передають Патріоти України.

"Коли зняли пов'язки, я виявила, що у мене груди стали на один розмір більше. Лікар сказав, що це "краще підходить для мого розміру стегон", - написала зірка "Основного інстинкту" в мемуарах The Beauty of Living Twice. - Він змінив моє тіло без мого відома і згоди. Коли я запитала, чому він використав імплантати більшого розміру, він відповів: "Думав, що з грудьми побільше ви будете виглядати краще"".

У книзі, яка в США надійшла в продаж 30 березня, Стоун розповіла про перенесений інсульт, невдалі стосунки, три викидні, а також про сексуальне насильство в дитинстві. Актриса заявила, що вона та її молодша сестра Келлі стали жертвами насильства з боку їхнього дідуся по материнській лінії, Кларенса Лоусона.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...