Шерон Стоун розповіла, хто з голлівудських акторів цілується краще, ніж всі інші (відео)

Коли зірку запитали, хто з її колег цілувався найгірше, вона відмовилася називати імена.

Шерон Стоун зіграла в кіно і на ТБ більше 80 ролей, і тепер авторитетно заявляє, що її кращий екранний поцілунок був з Робертом Де Ніро - її партнером по фільму "Казино" (1995), передають Патріоти України.

"Роберт де Ніро точно цілувався краще за всіх, - розповіла 62-річна зірка Енді Коену в ток-шоу Watch What Happens Live. - Це був актор, яким я захоплювалася найбільше, і всю свою кар'єру я просто хотіла з ним попрацювати і показати, на що здатна. Можливо тому, що я так високо його цінувала, цей поцілунок став для мене кульмінацією".

Стоун зізналася, що була настільки закохана в талант Де Ніро, що не помітила в ньому ніяких недоліків. "Як актриса я була так шалено в нього закохана, що якби він стукнув мене молотком по голові, я б сказала: "О, так!" - пожартувала вона.

Коли зірку запитали, хто з її колег цілувався найгірше, вона відмовилася називати імена, але зазначила, що жоден з них не дотягнув до поцілунку з Де Ніро. "Це було приголомшливо, тому я не знаю, з чим його можна порівняти. Все інше було - ну, так собі", - сказала Шерон.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...