Шестеро людей в масках: У Сумах посеред ночі викрали полковника ЗСУ (фото)

Невідомі пред'явили сторожу-вахтеру посвідчення співробітників СБУ і запитали де проживає командир військової частини 7045.

У ніч на четвер, 24 вересня, шестеро озброєних людей в масках викрали главу сумського військкомату, полковника ЗСУ Юрія Полоуса. Про це повідомили Vesti.ua, посилаючись на власне джерело в Нацполіції, передають Патріоти України.

У поліцію по спецлінії "102" надійшла інформація, що люди в масках зі зброєю перелізли через паркан і проникли на територію Сумського національного аграрного університету на вулиці Кондратьєва, 160. Невідомі пред'явили сторожу-вахтеру посвідчення співробітників СБУ і запитали де проживає командир військової частини 7045 (117-я окрема бригада територіальної оборони) полковник ЗСУ Юрій Полоус.

Після цього вони прийшли в кімнату гуртожитку, в якій проживав полковник. Через деякий час його вивели зі зв'язаними руками, посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. З 02:00 у Сумах був введений план-перехоплення. На місце події прибуло керівництво обласної поліції.

У 2017-2018 роках Юрій Полоус брав участь в операції об'єднаних сил, як командир пошукового відділення групи "Евакуація 200" і займався пошуком і транспортуванням тіл загиблих бійців ЗСУ. Також, група проводила ідентифікацію тіл і пошук рідних і близьких загиблих. У 2019 Полоус отримав нагородний лист з присвоєнням звання "Народний Герой України" - за виконання важливої місії - розшук і повернення тіл загиблих на батьківщину.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...