Шести знакам Зодіаку несподівано посміхнеться удача - пощастить з грошима і в стосунках

Астрологи, які раніше зробили прогноз на сьогоднішній день, розповіли, що станеться в житті знаків Зодіаку 28 квітня. Про це повідомляє AstroZodiac, передають Патріоти України.

Овен

Як говорить гороскоп, у Овнів в 28 квітня будуть зустрічі зі старими друзями і спільні походи в культурні установи. Можливе отримання доходу і невеликі успіхи в кар'єрному зростанні.

Діва

Діви будуть зосереджені тільки на собі. Вони будуть ставитися до людей з увагою, тільки якщо від них щось буде потрібно. Але в цей день посміхнеться удача.

Терези

У Терезів нові покровителі або партнери нададуть допомогу в реалізації ідей. Активність і винахідливість принесуть свої плоди. У відносинах з домашніми може бути конфлікт, який зважиться на вашу користь.

Скорпіон

Недовірливість Скорпіонів вийде з-під контролю. Ви будете залежати від чужої думки. Якщо будете довіряти собі, то удача буде на вашому боці. І чим більше ви приймете свою самобутність, тим більше вас поважатимуть оточуючі.

Стрілець

Сьогодні у Стрільців все буде валитися з рук, але у стосунках намічені позитивні зрушення і приємні сюрпризи. Потрібно залишатися спокійним у цей день.

Водолій

Водоліїв попереджають - побутові клопоти і домашня робота вимагатимуть негайного втручання. Зустрічі з друзями можуть бути причиною втоми. Краще провести цей день на природі.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...