Шестирічного сина рятують медики: Під Києвом жінка на шаленій швидкості влетіла у зупинку і загинула

Під Києвом жінка на шаленій швидкості влетіла у зупинку: водійка загинула, її сина рятують медики

У неділю, 21 липня, близько 18 години водійка позашляховика Volkswagen Tiguan вʼїхала в зупинку громадського транспорту в селі Шевченкове Білогородської громади на Київщині, передають Патріоти України.

Як повідомили у поліції Київської області, 34-річна водійка рухалася зі сторони села Білогородка в напрямку автодороги Київ — Чоп, не впоралась із керуванням та здійснила наїзд на бетонні блоки та зупинку громадського транспорту. У момент ДТП на зупинці не було людей.

“Внаслідок аварії, водійка загинула на місці події до приїзду карети швидкої допомоги. Пасажир авто — 6-річний хлопець, син кермувальниці, в супроводі батька та медиків був доставлений до лікарні”, - йдеться у повідомленні. Усі обставини ДТП встановлюють слідчі поліції Київщини.

За 30 метрів від берега упав з надувного матраца: На Львівщині трагічно загинув 22-річний хлопець

понеділок, 22 липень 2024, 14:39

Хлопець плавав на надувному матраці та впав у воду Про це повідомила Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області, передають Патріоти України. Трагедія сталася у селі Мужиловичі Яворівського району. Відомо, що ввечері 19 липня хлопець плав...

Якщо дані у "Резерв+" та "Оберіг" не збігаються: У ТЦК дали пояснення і попередили про порушення

понеділок, 22 липень 2024, 14:00

Якщо після оновлення персональних даних інформація в мобільному застосунку "Резерв+" та базі даних "Оберіг" не збігається, за це передбачено адміністративне покарання. Крім того, у такому разі військово-обліковий документ вважається недійсним, передают...