Шевченко підтвердив власний фарт? Збірна України завдяки Швеції таки вийдряпалась в 1/8 фіналу Євро-2020

Суперниками збірної України схоже будуть таки ж ті самі шведи. І це дає набагато більше шансів пройти 1/8 фіналу, ніж переможним австрійцям, котрі зі свого другого місця в групі С змушені тепер грати з переможцем групи А - італійцями

Збірна України вийшла в 1/8 фіналу Євро-2020 / GETTY IMAGES

Збірна України з футболу вперше в історії вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Українська збірна "пролізла" у плей-офф Євро-2020 як одна з кращих команд, що посіла третє місце, зазначають Патріоти України.

Дебютний плей-офф для України

Україна могла гарантувати собі вихід в 1/8 фіналу, якби не програла Австрії. Однак австрійська збірна 21 червня завдала мінімальної поразки "синьо-жовтим".

Уже 26 червня Австрія зіграє в 1/8 фіналу проти Італії на стадіоні "Вемблі" в Лондоні.

Натомість виходу української збірної у плей-офф посприяли суперники з інших груп. Зокрема, Україні допомогла поразка Росії в матчі з Данією (4:1) та перемогла Бельгії у грі з Фінляндією (2:0).

Остаточно участь збірної України в 1/8 фіналу гарантували результати матчів групи E, які відбулися 23 червня.

Збірна Іспанії розгромила Словаччину, а Швеція здолала Польщу. Завдяки цим результатам Україна зберегла місце серед чотирьох найкращих команд, що посіли треті місця у своїх групах.

Українська збірна в 1/8 фіналу, ймовірно, зіграє з переможцем групи E.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.