"Мені 45 років, я ще молодий і набираюся досвіду": Шевченко висловився про поразку "Дженоа" проти "Мілана" і свою можливу відставку

Головний тренер італійського "Дженоа" Андрій Шевченко прокоментував поразку від "Мілана" в 1/8 фіналу Кубку Італії, зазначають Патріоти України.

Український фахівець зазначив, що його підопічні доклали максимум зусиль для перемоги і він залишився задоволений грою своєї команди, проте результат протистояння його не влаштовує.

"Ми грали добре, хлопці доклали багато зусиль. Вони продемонстрували свої найкращі якості. Я думаю, що це була хороша гра. Ми намагалися створювати моменти і контролювати гру. Я, звісно, не дуже задоволений результатом, але виступ був хорошим.

Я завжди радий повернутися сюди, на "Сан-Сіро", прийом був фантастичним, і я дякую вболівальникам "Мілана". Я також хочу подякувати вболівальникам "Дженоа", які приїхали сюди, щоб підтримати команду.

Мадридського дербі не буде: визначився другий фіналіст Суперкубка Іспанії (відео)Я роблю свою роботу день за днем. Мені 45 років, я ще молодий і набираюся досвіду. Життя складається зі злетів і падінь, перемог і поразок, я йду вперед, і ми зосереджені на проекті.

Сьогодні хлопці виступили добре, ми поступово бачимо, як якість проявляється в результаті роботи на тренуваннях", - наводить слова Шевченка видання Football-italia.

Також Андрій Шевченко поділився своєю думкою про можливу відставку з поста головного тренера "Дженоа". "Що стосується мене, то я просто роблю свою роботу кожен день. Потім клуб повинен буде повідомити про своє рішення", - сказав Шевченко.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...